STIHL Řetězový olej SynthPlus 1 l

167  včetně DPH

STIHL Řetězový olej SynthPlus 1 l

Řetězový olej STIHL SynthPlus je polosyntetické, vysoce účinné mazivo s vysoce kvalitními čerstvými oleji a je vhodný pro všechny řetězové pily STIHL. Olej má velmi dobré mazací vlastnosti, a tak aktivně působí proti opotřebení a prodlužuje životnost přístroje. Řetězový olej pomáhá předcházet opotřebení a zanášení pryskyřicí, i když se pila delší dobu nepoužívá. Řetězový olej STIHL SynthPlus můžete používat i při nízkých teplotách, protože zůstává tekutý až do -25 °C. Má navíc trvanlivost až 7 let.

Máme skladem!

Katalogové číslo: 07815162000 Kategorie: , ,

Popis

STIHL Řetězový olej SynthPlus 1 l

STIHL SynthPlus je polosyntetický řetězový olej, který je vysoce účinný a je vyroben z kvalitních čerstvých olejů. Je ideální pro všechny typy řetězových pil značky STIHL. Díky svým výborným mazacím schopnostem účinně snižuje opotřebení a prodlužuje životnost stroje.

Tento olej také pomáhá zabránit opotřebování a zanášení pily pryskyřicí, i když je pila delší dobu mimo provoz. Olej STIHL SynthPlus je vhodný pro použití i při nízkých teplotách, protože si udržuje tekutost až do -25 °C. Jeho trvanlivost dosahuje až 7 let.

Výhody:

  • Zachovává si dobrou viskozitu i při nízkých teplotách (až do -25°C)
  • Vhodný pro všechny typy pilových řetězů a vodících lišt
  • Brání

Balení:

Obsah 1L

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.